Tgrt Haber
22 Nisan 2014 11:50

Havalar nasıl olacak

Hava sıcaklığı iç ve batı kesimlerde 3 ila 5 derece artarken, kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak.

Havalar nasıl olacak
hava durumu,türkiye hava durumu,22 nisan hava tahmini,hava durumu haberleri,

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığı iç ve batı kesimlerde 3 ila 5 derece artarken, kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak. İstanbul ve Ankara parçalı bulutlu, İzmir'de ise az bulutlu olacağı tahmin ediliyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu'nun doğusu, Göller Yöresi ile Rize, Artvin, Bayburt, Siirt, Denizli, Afyonkarahisar ve Antalya'nın batı ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı kesimlerde 3 ila 5 derece artacağı, kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
RÜZGAR: Batı bölgelerde güney ve doğu, zamanla güney ve batı, doğu kesimlerde kuzey ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esmesi bekleniyor.
BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA: Az bulutlu, doğu kesimleri ile zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
EGE: Az bulutlu, güney ve iç kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Denizli ve Afyonkarahisar çevrelerinin yerel ve kısa süreli olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
AKDENİZ: Az bulutlu, batı kesimlerinin parçalı bulutlu, sabah saatlerinde Göller Yöresi ile Antalya'nın batı ilçelerinin hafif sağanak yağışlı, öğle saatlerinde Isparta ve Burdur çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu, bölgenin batısının parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
BATI KARADENİZ: Az bulutlu, iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, Rize, Bayburt ve Artvin çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu, doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Siirt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...