Tgrt Haber
26 May 2014 17:08

Hayrünnisa Gül Soma'da

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, 301 kişinin hayatını kaybettiği maden faciasının olduğu Soma'ya gitti.

Hayrünnisa Gül Soma'da
Hayrünnisa Gül, Soma, abdullah gül'ün eşi,

Ankara'dan, "CBK" uçağıyla Akhisar Hava Meydan Komutanlığı'na gelen Gül, daha sonra karayoluyla Soma'ya geçti. İlk olarak faciada vefat eden işçilerden Bayram Bayındır'ın Cenkyeri Mahallesi'ndeki evine giden, eşi Hacer, babası Mehmet ve annesi Fatma Bayındır ile görüşen Hayrünnisa Gül, taziyelerini iletti. Bayram Bayındır'ın 5 yıllık evli olduğu ve yaklaşık 2 yıldan bu yana madende çalıştığı öğrenildi. Hayrünnisa Gül, çıkışta sokaktaki çocuklarla bir süre sohbet etti. Daha sonra aynı mahallede Hüseyin Demir'in ailesini ziyaret eden Gül, başsağlığı diledi. 2 yıl önce evlenen Demir'in, "Enes Talha" adında 7 aylık bebeği olduğu ifade edildi.İlçedeki ziyaretlerini sürdüren Hayrünnisa Gül'e, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen eşlik ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...