Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Haziran 2021 14:06

Hayvan Hakları Yasası Meclis'e geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile Hayvan Hakları Yasası'nın yapılmasına dair harekete geçen AK Parti, meclis tatile girmeden önce yasayı Meclis'e sunacak.

Hayvan Hakları Yasası Meclis'e geliyor
Hayvan hakları yasası

Vicdanları yaralayan ve hepimizin içini kanatan hayvanlara yönelik şiddet olayları artık tarihe karışacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile hazırlanan Hayvan Hakları Yasası TBMM tatile girmeden gelecek. Reform niteliğindeki düzenleme ile hayvana şiddetin önüne geçilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanacak AK Parti Merkez Yürütme Kurulu’nda (MYK) hayvan hakları yasası da gündemde yer alacak. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Hayvanları koruma kanunu önümüzdeki günlerde mecliste komisyona havale edilecek" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...