Tgrt Haber
31 May 2016 11:27

HDP'li milletvekili ve yöneticiler gözaltında

Elazığ ve Diyarbakır'da yürütülen PKK/KCK operasyonunda, aralarında 2 HDP milletvekilinin de olduğu toplam 8 HDP ve DBP yöneticisi gözaltına alındı.

HDP'li milletvekili ve yöneticiler gözaltında
gözaltı, hdp,

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü ekipleri, önceden tespit edilen evlere bugün sabah erken saatlerinden itibaren eş zamanlı baskınlar yaptı. Elazığ merkez ve Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde toplam 8 adrese eş zamanlı düzenlenen  baskınlar sırasında, HDP Elazığ eski il başkanı Yunus Güneş, HDP Elazığ Merkez İlçe Başkanı Semra Çelik, DBP İl Başkanı ve eski İHD Elazığ Şube Başkanı Nafiz Koç, HDP Elazığ Milletvekili adayları Türkan Bingöl ve İbrahim Bingöl, parti üyelerinden Hasan Üzüm, Ahmet Emektar ve Hüseyin Acar olmak üzere toplam 8 kişi gözaltına alındı. Elazığ'a getirilen 8 kişi, sağlık kontrolü için Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan kontrollerin ardından 8 şüpheli, sorgulanmak üzere Elazığ Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...