Tgrt Haber
16 Ocak 2022 08:27

HDP'li Semra Güzel'in yalanı ortaya çıktı: PKK'lı sevgilisiyle 2016'da görüşmüş

HDP’li milletvekili Semra Güzel’in PKK'lı Volkan Bora ile fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Fotoğraflar için "Çözüm Süreci'nde görüştüm" diyen Güzel’in yalanı ortaya çıktı. Güzel’in terörist sevgilisiyle 2016'da buluştuğu belirlendi.

HDP'li Semra Güzel'in yalanı ortaya çıktı: PKK'lı sevgilisiyle 2016'da görüşmüş
semra güzel,,pkk,,terörist,,hdp,

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, 2017’de etkisiz hâle getirilen terörist Volkan Bora ile birlikte PKK kampında çektirdiği fotoğrafların çözüm sürecinde çekildiğini iddia ederek hedef saptırmıştı. HDP’li Semra Güzel’in, terörist Volkan Bora ile 2016’da Adıyaman kırsalında buluştuğu ortaya çıktı.

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığının, PKK’nın şehir yapılanmasına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında H.D, örgüte yardım ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. HTS incelemesinde 2016’da cep telefonuyla HDP’li Semra Güzel ile çok sayıda irtibat kurduğu belirlenen H.D, kendisine ait telefonla terörist Volkan Bora’nın Güzel’le görüştüğünü söyledi.

ARALARINDAKİ ŞİFRE: KOÇERO GÜLÜ

H.D, ifadesinde “Bu buluşmadan bir hafta sonra Volkan Bora, bir örgüt mensubuyla yanıma gelerek bir not vereceğini ve bu notu Diyarbakır’da Semra Güzel’in çalıştığı hastaneye götürmem gerektiğini söyledi. Volkan Bora, notu teslim ederek “Koçero gülü, dememi istedi, bunun kendi aralarındaki şifre olduğunu söyledi. Diyarbakır’da Güzel’in çalıştığı hastaneye giderek notu teslim ettim” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...