Tgrt Haber
26 Ocak 2016 17:45

HDP'li vekil askerin duyarlı davranışından rahatsız oldu

Cizre'deki operasyonlar sırasında sığındığı bir evden yemek yediği için para ve not bırakan askerden rahatsız olan bir HDP'li vekil var..

HDP'li vekil askerin duyarlı davranışından rahatsız oldu
hdp,vekil,not

Cizre'de teröristlere karşı yürütülen operasyonda, bir askerin yemek yediği eve bir miktar para ve "Dolabınızdan yedik, hakkınızı helal edin" notunu bırakması objektiflere takılmıştı.

HDP'Lİ VEKİLİ RAHATSIZ OLDU

Türk milleti tarafından askerin bu duyarlı davranışı büyük takdir toplamış ve duygulandırmıştı. Ancak HDP'li vekil Besime Konca'yı du durum rahatsız etti. Konca, Meclis kürsüsünde yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

"YİYOR, İÇİYOR, TÜRK BAYRAĞI ASIP 100 LİRA BIRAKIYOR"

"Bütün havuz medyasının manşeti neydi: Cizre'de bir evde kalıp Türk bayrağını asıp, burada kaldık, yedik, içtik, size de 100 lira bırakıyoruz. Bütün manşetler buydu. O evin insanları nerededir? Niye çıktı? Polis ya da özel hareket timi niye insanların evine giriyor, yiyor, içiyor, Türk bayrağını asıp sonra da 100 lira bırakıyor?"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...