Tgrt Haber
10 Ocak 2022 23:01

HDP’li vekil Semra Güzel itiraf etti! Terörist Volkan Bora ile sevgili değil sözlüymüş

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, 2017’de operasyonda öldürülen PKK’lı terörist Volkan Bora ile çekilen fotoğrafları ortaya çıkmasının ardından açıklama yaptı. Güzel, terörist Volkan Bora ile sözlü olduğunu itiraf etti.

HDP’li vekil Semra Güzel itiraf etti! Terörist Volkan Bora ile sevgili değil sözlüymüş
Semra Güzel,hdp,adıyaman,fezleke

29 Nisan 2017’de Adıyaman’da TSK’nın düzenlediği operasyonda öldürülen 4 teröristten biri olan Volkan Bora’nın cep telefonu güvenlik ekiplerince incelendi. Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında incelenen cep telefonunda HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in, PKK'lı terörist Volkan Bora ile Kuzey Irak'taki bir örgüt kampında çekilen fotoğrafları görüldü.

FEZLEKE HAZIRLANDI

Ortaya çıkan kareler sonrası HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından fezleke hazırlanarak Adalet Bakanlığı'na gönderildi. Fezleke TBMM Genel Kurulu'na gelip oylanırsa Güzel'in vekilliği düşürülecek.

SEVGİLİSİ DEĞİL SÖZLÜSÜYMÜŞ

Fotoğraf sonrası sessizliğini bozan HDP’li Semra Güzel, terörist Volkan Bora ile üniversite yıllarında tanıştığını ve bir süre arkadaş olarak görüştüklerini ifade etti.  Güzel, terörist Bora ile arasında duygusal yakınlık sonucunda aileler arasında düzenlenen bir törenle sözlendiklerini itiraf ederken 2014 yılına kadar kendisiyle görüşmediğini iddia etti.

"GÜVENLİK NEDENİYLE O KIYAFETLERİ GİYDİM"

Semra Güzel, "2013-2015 yılları arasında başlatılan çözüm ve barış sürecinin olumlu havası içerisinde çocuklarını, annelerini, babalarını ve sevdiklerini görmeye çalışan birçok kişi gibi ben de Volkan Bora'ya ulaşmaya çalıştım. Bahsi geçen bölgeye gittiğimde iki kadın tarafından karşılandım. Bana güvenlik koşulları nedeniyle kendi kıyafetlerinden giymem gerektiği söylendi. Bir süre bekledikten sonra orada olduğunu öğrendim ve görüştük. İşte basına servis edilen fotoğraflar bu görüşmeye ait fotoğraflardır." dedi.

HDP’li vekil Semra Güzel itiraf etti! Terörist Volkan Bora ile sevgili değil sözlüymüş

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...