Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Aralık 2016 21:07

Hediye paketinden çıkardığı silahla kız arkadaşını öldürdü

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde bir kişi, "Hediye getirdim" diyerek iş yerine gittiği kız arkadaşını, silahla öldürdükten sonra canına kıydı.

Hediye paketinden çıkardığı silahla kız arkadaşını öldürdü
Kız Arkadaşı, Öldürdü, Silah,

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde bir kişi, iş yerine gittiği kız arkadaşını, hediye paketinden çıkardığı silahla vurarak öldürdükten sonra canına kıydı.

Alınan bilgiye göre, Tolga Tunç, (25) dün gece kız arkadaşı Sinem Kır (25) ile tartıştı. Tunç, kız arkadaşının muhasebeci olarak çalıştığı Gazi Mahallesi İstasyon Caddesi'ndeki iş yerine gelerek, güvenlik görevlilerine kız arkadaşına hediye getirdiğini söyledi.

Tunç, diğer çalışanlara, "Sevgilime bir hediyem var, sizi biraz dışarı alabilir miyim?" demesi üzerine çalışanlar dışarı çıktı.

Getirdiği hediye paketinden çıkardığı silahla kız arkadaşı Kır'a ateş eden Tunç, sonra aynı silahla canına kıydı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Kır ile Tunç'un öldüğünü tespit etti.

Cenazeler, Babaeski̇ Devlet Hastanesi̇ morguna kaldırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...