Tgrt Haber
21 May 2016 19:15

Hemşehrilerinden Yıldırım'a destek

AK Parti'nin 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde genel başkanlığa aday gösterilen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a hemşerilerinden destek geldi.

Hemşehrilerinden Yıldırım'a destek
binali yıldırım, destek,

Partinin Erzincan İl Başkanlığı ve bazı sivil toplum kuruluşlarının organizasyonuyla 6 bin kişi yolcu otobüsü, minibüs ve özel otolardan oluşan yaklaşık 200 araçla yarın yapılacak kongreye katılmak üzere Ankara'ya hareket etti.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Murat Eygül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erzincan tarihinin en büyük organizasyonunu yaptıklarını söyledi.

Yıldırım'a destek için yaklaşık 6 bin kişinin Ankara'ya gideceğini ifade eden Eygül, "Bu artık parti meselesinden de çıktı, Erzincan meselesi oldu. Burada herkesin katkısı var. Sivil toplum kuruluşlarından ve halkımızdan Binali Bey'e çok büyük bir destek var. Erzincan halkı da bu konuda çok duyarlı. Erzincan boşaldı, Ankara'ya gidiyor diyebilirim." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...