Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Nisan 2020 16:11

Hemşire adayının ani ölümü ilçeyi yasa boğdu

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Hemşirelik Bölümü öğrencisi 19 yaşındaki İsmihan Kocaman’ın ani ölümü ilçeyi yasa boğdu.

Hemşire adayının ani ölümü ilçeyi yasa boğdu
hemşire,

Hisarcık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi'nden geçen yıl okul birincisi olarak mezun olan Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencisi İsmihan Kocaman, iki gün önce evinde aniden fenalaşarak hayatını kaybetti. Kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Kocaman’ın cenazesi işlemlerin ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Korona virüs Covid-19 nedeniyle cenaze namazına katılanlara maske takma zorunluluğu getirilirken, sosyal mesafe kuralına uyuldu.
Cenazeye Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Hisarcık Kaymakamı Buğra Karadağ, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan da katıldı.
19 yaşındaki genç kızın ani ölümü ailesini, yakınlarını ve ilçe halkını yasa boğarken, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi de İsmihan Kocaman için taziye mesajı yayınladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...