Tgrt Haber
17 Temmuz 2022 10:25 - Güncelleme : 17 Temmuz 2022 10:47

Herkes hırsızın peşine verdi, metrelerce kovaladı! Kurye motorla çarparak durdurabildi

İstanbul'da bir otomobilden dizüstü bilgisayar çalarak kaçmaya başlayan hırsız ile araç sahibi arasında metrelerce süren bir kovalamaca yaşandı. Kovalamacada bir kuryenin motorla kovalayıp vurduğu zanlı kıskıvrak yakalandı. Hareketli anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Herkes hırsızın peşine verdi, metrelerce kovaladı! Kurye motorla çarparak durdurabildi
İstanbul,Fatih,Hırsız

İstanbul Fatih'te dün akşam saatlerine doğru yaşanan olayda, park halinde bulunan otomobildeki 2 adet dizüstü bilgisayarı çalan hırsız, araç sahibinin gelmesi üzerine bölgeden hızla kaçmaya başladı.

Hırsızın kaçtığını gören vatandaşlar ile hırsız arasında metrelerce süren bir kovalamaca yaşandı. Tam o sırada altgeçitten geçmekte olan bir motokurye de kaçan kişinin hırsızlık zanlısı olduğunu fark ederek kovalamaya başladı.

KURYE, HIRSIZI ÇARPARAK DURDURDU

Dakikalar süren kovalamaca sonucunda motokurye, uyarılarına rağmen durmayan zanlıyı çarparak durdurdu. Bu sırada çevredekilerin de olayı fark etmesi ile zanlı yakalanarak Beyazıt Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edildi. Hareketli anlar ise kameralara saniye saniye yansıdı.

"ZARAR VERMEK İSTEMEDİM"

Motokurye Musa Aslan, “Baktım kadın koşuyordu, ben de arkasındaydım. Birkaç kez 'dön' dedim dönmedi. Ben de iki üç kez motorla kendisine çarptım. Onu düşürmek, zarar vermek istemedim. Baktım hala durmuyor, bu kez de sertçe çarptım ve düştü. Sonra diğer arkadaşlar onu tuttu. Hırsızlık yapmış ve koşarak kaçıyordu. Bir kadın ve erkek hırsızın peşinden koşuyordu, ben de öyle fark ettim. Ben de siparişe gidiyordum” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...