Tgrt Haber
10 Ocak 2015 17:46

HES tünel inşaatında çığ düştü, 1 ölü

Trabzon Valisi Öz, Çaykara'da özel bir şirkete ait HES santrali tünel girişinde 5 kişinin çığ altında kaldığını, bu kişilerden birinin cesedine ulaşıldığını bildirdi.

HES tünel inşaatında çığ düştü, 1 ölü
hes, hes tünel inşaatı, hes santrali, trabzon,

 Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Çaykara Karaçam Mahallesi Kavlatan Bölgesinde özel bir şirkete ait HES santrali tünel girişinde 5 kişinin çığ altında kaldığını, bu kişilerden birinin cesedine şirket elemanlarınca ulaşıldığını bildirdi. AA muhabirine açıklama yapan Öz, 4 işçinin kurtarılması için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirterek, "Çığ tehlikesi devam ettiği için çalışmalar kontrollü bir şekilde sürüyor. Olay yerine varan AFAD,  jandarma  ekipleri ve şirket elemanlarınca çalışmalar devam ediyor" dedi.Öz, iş makinelerinin bölgede çığ nedeniyle kapanan yolu açmaya çalıştıklarını dile getirerek, Erzurum'dan da AFAD ekiplerinin olay yerine gitmek üzere hareket ettiklerini söyledi. Yol açma çalışmalarına katılan iş makinesi devrildiÖte yandan alışmalarda yer alan özel bir şirkete ait iş makinesi, Köknar Mahallesi mevkisinde yoldaki buzlanma nedeniyle kayarak devrildi. Kazada, iş makinesi operatörü yara almadan kurtuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...