Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Kasım 2014 13:07

Hırsız, kasiyeri işte böyle öldürdü

Samsun'da maskeli soyguncunun kasiyeri öldürme anı güvenlik kamerası tarafından görüntülenirken, polis her yerde zanlıyı arıyor.

Hırsız, kasiyeri işte böyle öldürdü
samsun,soyguncular,kasiyeri öldürme anı,

Olay, geçtiğimiz Çarşamba akşamı saat 20.45 sıralarında Bafra ilçesi Emirefendi Mahallesi Kent Meydanı karşısında Emniyet Sokak'taki bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yüzü maskeli silahlı bir kişi müşteri gibi geldiği markette önce satın alıyormuş gibi eline aldığı ürünleri kasiyerin önüne koydu. Kasiyer Murat Demir (29) poşet çıkarttığı sırada silahını çeken zanlı, paraları istedi. Kendisine direnen Murat Demir'e önce market içinde, peşinden koşunca da marketin önünde tabancayla ateş açan soyguncu kaçtı. Yaralanınca markete giren ve kasanın yanında yere düşen Murat Demir, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Demir'in maskeli soyguncu tarafından vurulma anı ise marketin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Polis, güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkarak maskeli soyguncunun kimlik tespitine ve yakalanmasına çalışıyor. Katilin gözlüklü ve burun yapısının iri olması dikkat çekiyor.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...