Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Haziran 2022 09:10 - Güncelleme : 13 Haziran 2022 09:19

Hırsızdan pişkin sözler: Çay içmeye geldim

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde bir hırsız pencereden daireye girmeye çalışırken yakalandı. Örümcek adam gibi binaya tırmanan pişkin hırsız yakalanınca, 'çay içmeye geldim' dedi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
hırsız,Bayrampaşa

Bayrampaşa İsmetpaşa Mahallesi’nde saat 02.00 sıralarında ilginç bir hırsızlık olayı meydana geldi. Sokakta gözüne kestirdiği binanın yağmur borularına tutunarak örümcek adam gibi tırmanan şüpheli şahıs, pencereden içeri girmeye çalıştı.

Pencereden içeri giremeyen şahıs, geldiği gibi aşağıya indiği esnada demir parmaklıklara takıldı. Kurtulmak için uğraşırken ses çıkaran hırsız, giriş katında ikamet eden ev sahibini uyandırdı. Duyduğu ses ile cama koşan ev sahibi, hırsız ile karşı karşıya geldi. Ev sahibinin ‘Sen kimsin, burada ne işin var’ sorusu üzerine hırsız pişkince ‘Üst komşuya çay içmeye geldim’ diyerek cevap verdi.

TEKME TOKAT DALDI

Ev sahibi durumu evde bulunan oğlu Ali Dikmen’e haber verdi. Ali Dikmen hırsızlık için gelen şahsı yakalayıp tekme tokat dövmeye başladı. Ancak bir süre sonra şüpheli şahıs Dikmen’in elinden kurtularak kaçtı.

Hırsızın yağmur borularına tutunarak aşağıya inmesi bir binanın güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

''ÇAY İÇMEYE GELDİM''

Hırsıza müdahale eden ev sahibinin oğlu Ali Dikmen “Gece saat 02.20 sıralarında eve gelmiş, oturuyordum. Şu sarı binadan bir kişi camdan aşağı inerken, ayağı takılıyor. Annem de çıkıp soruyor "sen kimsin, nesin?" diye soruyor. Ben çay içmeye geldim diyor. Bu saatte çay mı içilir? Ben o sesi duyunca direkt dışarı çıktım. Biraz arbede oldu, daha sonra da kaçtı yakalayamadım.” dedi.

Ev sahibinin yaptığı ihbarla olay yerine gelen Polis ekipleri, hırsızı yakalamak için çevrede çalışma başlattı.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...