Tgrt Haber
20 Haziran 2022 13:30 - Güncelleme : 20 Haziran 2022 13:45

Binlerce liralık malzeme çalan hırsızlar reçele de göz dikti

Eskişehir'de bir apartmanın garajına giren hırsızlar, binlerce liralık malzemeyle birlikte 2 kavanoz reçeli de çalıp kayıplara karıştı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Binlerce liralık malzeme çalan hırsızlar reçele de göz dikti
Eskişehir,Hırsız

Eskişehir'de bulunan bir apartmanın garajına giren hırsız ya da hırsızlar, binada oturan sakinlerin eşyalarını çaldı. Apartman sakinlerinin eşyaların bir kısmının olmadığını fark etmesi üzerine yapılan ihbar sonucu polis ekipleri olay yerine gelerek inceleme yaptı.

Mağdur apartman sakinlerinin ifadesinin alınmasıyla olayla ilgili çalışma başlatıldığı öğrenildi.

"2 KAVANOZ DA REÇEL ÇALMIŞ"

Apartman sakinlerinden Mustafa Yetiş Yücel, garaja giren hırsızların piyasa değeri 30 bin liranın üzerindeki malzemeleri çaldığını belirtti.

Ayrıca garajda bulunan reçel kavanozlarından 2 tanesinin de çalındığını belirten Yücel, şu ifadeleri kullandı:

“Geçtiğimiz hafta apartman garajımıza hırsız girmiş. Biz sonradan fark ettik. İnip baktığımızda bana ait olan bölümden hilti, şarjlı vidalama, matkap, spiral, boru anahtarı, petek termostatı gibi malzemelerim çalınmış. Ayrıca komşularımızdan birisine ait olan 4 adet araba jantı çalınmış. Bir diğer komşumuzun da garajda duran reçelleri vardı. Garaja giren hırsız 2 kavanoz da reçel çalmış. Duruma polise bildirdik. Ekipler gelip tutanak tuttu. Çalınan ürünlerin piyasa değeri 30 bin liranın üzerinde. Umarız ki hırsızlar yakın zamanda yakalanır.”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...