Tgrt Haber
14 Haziran 2014 14:17

Holding patronuna saldıran tanıdık çıktı

Gaziosmanpaşa’da Tek Rumeli TV ve Baykal Holding Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Baykal’a otomobilin içinde yapılan silahlı saldırı olayı aydınlatıldı.

Holding patronuna saldıran tanıdık çıktı
Atilla Baykal, Baykal Holding Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Baykal, gaziosmanpaşa, silahlı saldırı, Tek Rumeli, Tek Rumeli TV

Olayda kullanılan tabanca ve iki kişi gözaltına alındı. Olayı Atilla Baykal’ın erkek kardeşinin torunu ile dini nikahla birlikte olan Ersin adlı kişinin organize ettiği belirlendi. Ersin adlı kişinin eşiyle aralarının bozulmasına sebep olarak gördüğü Atilla Baykal’a saldırı düzenlediği öğrenildi. Gaziosmanpaşa, Sarıgöl mahallesi, Ordu caddesi üzerinde meydana gelen olayda Tek Rumeli TV ve Baykal Holding Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Baykal yanında bulunan teknik müdür Yavuz Verdi ile birlikte saldırıya uğramıştı. Saldırı sonucu bacaklarından vurulan Baykal ve Verdi hastanede tedavi altına alınmışlardı.
Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olaydan sonra başlatılan çalışmalarda olayı gerçekleştirdiği tespit edilen iki kişi polis tarafından dün gece gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin birinin evinde yapılan aramada olayda kullanılan tabanca ele geçirildi.
Cinayet Büro Amirliği tarafından yapılan soruşturmada olayın organizesini Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Baykal’ın erkek kardeşinin torunu ile dini nikâhlı olarak yaşayan Ersin adlı kişinin yaptığını belirledi. Gözaltında bulunan Ersin adlı kişinin bir süredir eşiyle arasının bozulmasının nedeni olarak Atilla Baykal’ı gördüğü bu nedenle daha öncede tehdit ettiği belirtildi. Ersin adlı kişinin olayı intikam amacıyla yanındaki iki arkadaşı ile birlikte gerçekleştirdiği öğrenildi.Yetkililer gözaltındaki kişilerin sorgularının devam ettiğini olaya karışan üçüncü kişinin yakalanması için çalışmaların devam ettiğini söylediler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...