Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Temmuz 2014 13:02

Hükümet harekete geçti! Uyuşturucuyu ihbar edene ödül

Uyuşturucu ile kaçak tütün ve alkol ürünleri yakalamalarında ödenecek ikramiyelere ilişkin düzenlemeler, Resmi Gazete'de yer aldı.

Hükümet harekete geçti! Uyuşturucuyu ihbar edene ödül
hülümet,uyuşturucu,kaçak tütün,ihbar,ikramiye,

Uyuşturucu ve uyuşturucu elde etmek amacıyla ekilen bitki yakalamalarında ödenecek ikramiyelere esas teşkil etmek üzere, maddenin 1 kilogramı için sahipli yakalamalarda uygulanacak sabit rakamlar şu şekilde tespit edildi:
"Eroin 60 bin, likit eroin 180 bin, kokain 60 bin, likit esrar 60 bin, baz morfin 36 bin, toz esrar 15 bin, leçine esrar 12 bin, afyon 5 bin, khat 15 bin, bonzai 60 bin, sentetikler 120 bin, kenevir 150, diğer maddeler 5 bin."
Sahipsiz yakalamalarda ise sabit rakamlar "eroin 12 bin, likit eroin 36 bin, kokain 12 bin, likit esrar 12 bin, baz morfin 7 bin 200, toz esrar 3 bin, reçine esrar 2 bin 400, afyon bin, khat 3 bin, bonzai 12 bin, sentetikler 24 bin, kenevir 30, diğer maddelere bin" olarak belirlendi.
KAÇAK TÜTÜN VE ALKOL ÜRÜNLERİ İÇİN DÜZENLEME
Resmi Gazete'te, ambalajlarında bandrol, etiket, hologram, pul, damga veya benzeri işaret bulunmayan ya da bunların taklitlerini taşıyan tütün ile alkol ürünleri yakalamalarında ödenecek ikramiyelere esas teşkil etmek üzere uygulanacak birim miktar ve sabit rakamlara da yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...