Tgrt Haber
24 Haziran 2018 15:50

Hükümetten çok önemli 'Suruç' açıklaması

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Suruç'taki iddialara ilişkin, "Spekülatif olaylar çıkarıyorlar sanki Şanlıurfa'da bir şeyler varmış, Şanlıurfa’da bir şeyler oluyormuş gibi... Değişik düşüncede insanlar var ama kardeşçe hepimiz birbirimizi selamlayıp, gidip oylarımızı veriyoruz." dedi.

Hükümetten çok önemli 'Suruç' açıklaması
fakıbaba,suruç

Fakıbaba, Merkez Karaköprü ilçesindeki Mehmet Güneş Anadolu Lisesinde,  "1314 numaralı" sandıkta oyunu kullandıktan sonra gazetecilerin sorularını  yanıtladı.

Seçim güvenliğiyle ilgili Şanlıurfa ve çevresinde herhangi bir  aksaklık yaşanmadığını ifade eden Fakıbaba, "Şu ana kadar Allah’a şükür barış ve  kardeşlik içerisinde, tam bir demokrasi şöleni içerisinde Şanlıurfa'mızda  seçimler geçiyor. Böyle de devam edeceğine yürekten inanıyorum, hemşehrilerimize  inanıyorum. Neticenin demokrasi adına ülkemize, Urfa'mıza hayırlara vesileme  olmasını diliyorum, kazanan barış, kardeşlik ve demokrasi olacaktır diyorum."  şeklinde konuştu.

Suruç ilçesinde bazı sandıklara yönelik asayişle ilgili iddiaların  sorulması üzerine Fakıbaba, şu değerlendirmelerde bulundu:

  "Ben devamlı takip ediyorum. Spekülatif olaylar çıkarıyorlar sanki  Şanlıurfa'da bir şeyler varmış, Şanlıurfa’da bir şeyler oluyormuş gibi... Değişik  düşüncede insanlar var ama kardeşçe hepimiz birbirimizi selamlayıp gidip  oylarımızı veriyoruz. 'Şanlıurfa’da olaylar var, Suruç’ta olaylar var...' Böyle  bir şey bana gelmiş değil. Takip ediyorum, arkadaşlarımız sükunet içerisinde  çalışmalarını sürdürüyor. Kimse etkilenmesin diye oyumu kullandığım okulu bile  dolaşmadım."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...