Tgrt Haber
08 Ağustos 2017 21:06

Hurdacı kadının örnek olacak hayvan sevgisi

Ankara’da hurdacılık yaparak geçimini sağlayan 62 yaşındaki Kamile Aydın, sattığı hurdalardan elde ettiği gelir ve çöplerden topladığı yiyeceklerle hem kendini hem de sokak hayvanlarının karnını doyuruyor.

Hurdacı kadının örnek olacak hayvan sevgisi
hurdacı kadın,ankara

Başkent’te sokaklardan topladığı hurdaları satarak geçimini sağlayan Kamile Aydın, kendinden çok düşündüğü sokak hayvanlarının karnını doyuruyor. Hurda satarak elde ettiği gelir ve çöplerden topladığı yiyeceklerle evindeki sokak hayvanlarını doyuran Kamile Aydın, 100’e yakın kedi ve 17 köpeğe bakıyor.

Sabah uyandığında ilk iş olarak kedileri ve köpekleri doyurduğunu belirten Kamile Aydın, hayvanların karnını doyurduktan sonra sokaklara hurda toplamaya çıkıyor. Ömrünü hayvanlara adayan Kamile Aydın, çöpten yiyecek bulamadığı günlerin de olduğunu belirterek, “Hayvanlara yiyecek desteği olursa sevinirim” diyerek hayvanseverlerden destek istedi.

Hayvanlara yardım ederek ve yemeğini paylaşarak mutlu olduğunu söyleyen Kamile Aydın, “Hurda topluyorum, çöplere atılan kemikleri, yemek artıklarını eve getiriyorum. Böylece hem hayvanların hem de benim yiyeceğim çıkıyor. Hurdadan kazandığım parayı da yine hayvanlarla paylaşıyorum” dedi.

"İLAÇLARINI ALIYORUM, YARALARI OLURSA SARIYORUM"

Sokaktan bulduğu yardıma muhtaç hayvanlara yardım eden Kamile Aydın, “Dışardan bulduğum yardıma muhtaç, aç hayvanları eve getiriyorum. Hasta olanları veterinere götürüyorum. İlaçlarını alıyorum, yaraları olursa sarıyorum. Gözlerine damla damlatıyorum” diye konuştu. “Hayvanı sevmeyen insanı sevemez” diyen Kamile Aydın, hayvan sevgisinin ona insanları sevmeyi öğrettiğini belirterek, “Önce insan hayvan sevmeli. Sabah kalkıp 1 bardak su içmeden önce hayvanları beslerim, onları doyurmazsam gece rüyalarıma girerler” ifadelerini kullandı.

Çevreden hayvanlara zarar verenlerin de olduğunu söyleyen Kamile Aydın, “Hayvanların suyuna kezzap dökmüşler, elimi soktum elim yandı, toprağa döktüm, toprak delik delik oldu. Hayvan sevmeyenlerin cezasını Rabbim versin” diyerek hayvanlara eziyet edenlere de tepki gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...