Tgrt Haber
27 May 2022 09:09 - Güncelleme : 27 May 2022 09:14

Hurdalık yandı, mahalleli sokağa döküldü

İstanbul Ümraniye’de bulunan bir hurdalık deposunda belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangını gören mahalleli hemen durumu itfaiye ekiplerine haber verdi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İstanbul,Ümraniye,Yangın,Panik,İtfaiye

İstanbul Ümraniye’de sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Kazım Karabekir Mahallesi’nde bulunan bir hurdalık deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen alevler hurdalığın yanında bulunan binaya da sıçradı. Gökyüzü yoğun dumanların kapladığı yangını çevredeki vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.

EKİPLER KISA SÜREDE SÖNDÜRDÜ

İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri cadde üzerinde güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleriyse yangına müdahale etti. Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken hurdalık deposunda büyük çapta maddi hasar oluştu.

“UYUYORDUK, KOMŞULAR YANGIN ÇIKTIĞINI SÖYLEDİ”

Yaşanan olaya ilişkin hurdalık deposu ortaklarından Ramazan Karabacak, "Biz evdeydik. Uyuyorduk. Komşular yangın çıktığını söyledi. Yaralı yok ama maddi hasarımız var.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...