Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Şubat 2016 17:17

Hüseyin Çelik görevden alındı, yerine Taner Yıldız geldi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun danışmanlığına, aralarında eski bakan Taner Yıldız'ın da olduğu beş isim getirildi.

Hüseyin Çelik görevden alındı, yerine Taner Yıldız geldi
hüseyin çelik,taner yıldız

AK Parti'de Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yeni danışmanları belirlendi. AK Parti Ankara milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski danışmanı Mücahit Arslan ve Ertan Aydın ile birlikte eski Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu Davutoğlu'nun danışmanı olarak görev yapacak.

TANER YILDIZ, GENEL BAŞKAN DANIŞMANI OLDU

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da Genel Başkan Danışmanı olarak atandı. Eski Konya Milletvekili Kerim Özkul aynı kadrodan danışmanlık görevine devam eden tek isim oldu.

HÜSEYİN ÇELİK KADRO DIŞI KALDI

Daha önce bu görevi yürüten ve geçtiğimiz günlerde çözüm sürecine ilişkin açıklamalarıyla dikkat çeken Hüseyin Çelik ile birlikte Akif Gülle, Halide İncekara ve Güldal Akşit'in görevleri sona ermiş oldu.

GÖREVDEN ALINIR ALINMAZ ARINÇ'I RT YAPTI

Önceki gece CNN Türk'te ekrana çıkan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye yönelik eleştirilerini sıralayan Bülent Arınç, twitter üzerinden bugün bir dizi açıklama yapmıştı.

Hüseyin Çelik, görevden alındığına yönelik haberlerin yayılmasıyla birlikte anında Arınç'ın açıklamalarını twitter'da RT yapmaya başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...