Tgrt Haber
02 Nisan 2014 18:12

Hüseyin Çelik'ten 4 ilin seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Yalova'da seçim sonucunun henüz kesin belli olmadığını belirterek, itirazlar sonucu ortaya çıkacak sonuca başta Yalovalılar olmak üzere herkesin saygı duyması gerektiğini belirtti.

Hüseyin Çelik'ten 4 ilin seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama
hüseyin çelik, Adana, ağrı, hatay, ak parti, ak parti genel başkan yardımcısı, seçim sonucu, Partiler haberleri, Partiler,

Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin sonucunda Yalova'da AK Parti'nin 1 oy farkla seçimi kazandığını, CHP'nin İlçe Seçim Kurulu'na itirazı üzerine yapılan sayımlarda ise CHP'nin 6 oyla öne geçtiğini anımsattı. AK Parti'nin de İl Seçim Kurulu nezdindeki itirazı ve bu itirazın değerlendirme sürecinin devam ettiğini ifade eden Çelik, "Dolayısıyla Yalova'da henüz seçimin sonucu kesin olarak belli değildir. İtirazlar sonucu yapılan tüm değerlendirmelerden sonra çıkacak olan sonuç, elbette başta Yalovalılar olmak üzere herkesin saygı duyması gereken sonuç olacaktır" ifadelerini kullandı. Hüseyin Çelik, Adana, Ağrı ve Hatay illerinde de AK Parti'nin yaptığı itirazlarla ilgili işlem ve değerlendirmelerin devam ettiğini bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...