Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ekim 2017 00:32

Huzur operasyonunda kaçak tarihi eser ve sikkeler ele geçirildi

Bursa’nın İznik ilçesinde 250 polis ile huzur operasyonu yapıldı. Operasyonda 5 kişi gözaltına alınırken aramalarda kaçak tarihi eser ve sikkeler ele geçirildi.

Huzur operasyonunda kaçak tarihi eser ve sikkeler ele geçirildi
opersyon,,tarihi eser,,huzur operasyonu,

İznik’te Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ve İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü operasyonda, umuma açık alanlarda, uygulama noktalarında ve araçlarda Genel Bilgi Taraması (GBT) ve arama çalışmaları yapıldı. Operasyon sonucunda GBT sorgusu yapılan bin 28 kişi içinden 5 kişi çeşitli suçlardan aranması olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Uygulama noktalarında 375 araç üzerinde arama yapıldı. Aramalarda 1 adet ruhsatsız av tüfeği, av tüfeğine ait 16 kartuş, bir adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, bir adet kaçak tarihi eser ve çeşitli dönemlere ait 50 adet sikke ile 4 gram esrar, 8 gram selvi ve uyuşturucu madde malzemeleri ele geçirildi. Trafik uygulaması sonucu araçlara toplam 9 bin Türk Lirası ceza kesildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...