Tgrt Haber
13 Nisan 2016 16:42

Huzurevinde kalan eski milli kaleciye minik öğrencilerden mektup

Maltepe’de Binbaşı Necati Bey İlkokulu öğrencileri, örnek bir davranış sergileyerek, huzurevindeki yaşlılarla mektup arkadaşı oldu. Öğrenciler ile huzurevi sakinlerinin buluşma anında duygu dolu anlar yaşanırken, huzurevinde yaşayan eski milli kaleci Turgay Şeren için yazı tahtasına yazılan mektup dikkat çekti.

Huzurevinde kalan eski milli kaleciye minik öğrencilerden mektup
eski milli kaleci, Turgay Şeren, çocuklar ziyaret,

Maltepe’de Binbaşı Necati Bey İlkokulu öğrencileri huzurevindeki yaşlılarla mektup arkadaşı oldu. Binbaşı Necati Bey İlkokulu öğretmenlerinden Hatice Akgün ve velilerden Özlem Ardıç’ın işbirliği ile Galatasaraylılar Huzurevi arasında proje başladı. Öğrenciler arkadaşlarına mektup yazıp ziyaretlerine gitti. Binbaşı Necati Bey İlkokulu öğrencilerinin mektup arkadaşları arasında eski milli kaleci Turgay Şeren'in de bulunması dikkat çekti. Öğrenciler ile huzurevi sakinlerinin karşılaşmaları duygusal anlar yaşanırken, Turgay Şeren için yazı tahtasına yazılan mektup dikkat çekti.
Bir öğrencinin Turgay Şeren'e yazdığı mektupta ise şu ifadeler yer aldı:
“Sayın Turgay Şeren, nasılsınız, umarım sağlığınız iyidir. Bizi evinize davet ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. En yakın zamanda sizi okulumuza davet ediyoruz. Bir daha görüşmek dileğiyle. Mektup arkadaşınız Nehir Hale Yıldırım.”

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...