Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Şubat 2022 22:42 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 22:53

İBB Meclisinde sinirler gerildi: Su zammı reddedildi

İSKİ Genel Kurulunda suya yüzde 90 ve yüzde 175 oranında yapılmak istenen zam teklifi gerilimin yaşanmasına neden oldu. Tartışmaların ardından gerçekleştirilen toplantıda suya yapılmak istenen zam teklifi AK Parti ve MHP’nin oylarıyla reddedildi.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Yapılmak istenen zammın fahiş olduğunu dile getiren AK Parti grubu kendi teklifini sundu
Yapılmak istenen zammın fahiş olduğunu dile getiren AK Parti grubu kendi teklifini sundu

İSKİ Genel Kurulunda İstanbul’da suya yüzde 90 ile yüzde 175 arasındaki zam teklifi AK Parti ve MHP’nin oylarıyla reddedildi. 

AK PARTİ'NİN TEKLİFİ YÜZDE 43-55

AK Parti İBB Meclisi Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, toplantı sonucunda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

İBB ve buraya bağlı İSKİ tarafından yüzde 90 ile yüzde 175 su zammı teklifi getirildi. AK Parti’nin yüzde 43 ile yüzde 55 arasındaki teklifi ilgili kurum ve CHP tarafından kabul edilmediği için İstanbulluları düşünerek CHP’li İBB’ye bağlı İSKİ’nin getirmiş olduğu yüzde 90 ile yüzde 175 arasındaki zam teklifi AK Parti Grubu tarafından reddedilmiştir. AK Parti’nin de yüzde 43 ile yüzde 55 arasındaki teklifi CHP ve yandaşı İYİ Parti tarafından kabul edilmemiştir.

İBB Meclisinde sinirler gerildi: Su zammı reddedildi
AK Parti İBB Meclisi Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu

Göksu sosyal medyada yaptığı açıklamada şunları vurguladı:

Aziz İstanbullular. CHP’li İBB yönetimi bugün meclise yüzde 90’la yüzde 175’e varan oranlarda su zammı getirdi. Oranın fahiş olduğunu ve yüzde 43 ile yüzde 55 arasında kalması gerektiğini söyledik. CHP grubu bunu kabul etmeyince, İstanbullulara yapılmak istenen bu zamma izin vermedik.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...