Tgrt Haber
09 Ocak 2019 23:49

İBB’den Buz Hokeyi Federasyonuna esprili kar cevabı

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu İstanbul sokaklarında kayak yapmak istediğini sosyal medyadan belediyeye iletti. Belediye federasyonun bu isteğine esprili bir cevap verdi.

İBB’den Buz Hokeyi Federasyonuna  esprili kar cevabı
istanbul büyükşehir belediyesi,,türkiye buz hokeyi federasyonu,,twitter,,sosyal medya,,kar,,istanbul,,buz hokeyi,,kayak,

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden, Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunun Twitter hesabından sokaklarda kayak yapma isteği belirtilen twitine esprili yanıt verilerek, “Gönlünüzden geçen bu görüntünün İstanbul’da gerçekleşmesinin mümkün olacağını sanmıyoruz” ifadelerine yer verildi. 

Geçtiğimiz pazartesi günü için Meteoroloji ve İBB Afet Koordinasyon Merkezi’nden (AKOM) yapılan uyarıların ardından, Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu (TBHF) resmi Twitter hesabından İBB’yi etiketleyerek bir paylaşım yaptı.

Paylaşımda buzla kaplanan bir alanda paten kayanların fotoğrafına yer verilerek, “Bu kadar yağsa yeter” ifadeleri kullanıldı.

İBB’den Buz Hokeyi Federasyonuna  esprili kar cevabı
İBB'DEN SİLİVRİKAPI'YA BEKLERİZ CEVABI
Buna karşılık İBB hesabından TBHF’ye, “İstanbul’umuz kışa 7 gün 24 saat hazır. Gönlünüzden geçen bu görüntünün İstanbul’da gerçekleşmesinin mümkün olacağını sanmıyoruz. Buzda kayma keyfi yaşamak isteyen vatandaşlarımızı Silivrikapı Buz Pistimizde ağırlayabiliriz” şeklinde esprili karşılık verildi. 

İBB’den Buz Hokeyi Federasyonuna  esprili kar cevabı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...