Tgrt Haber
18 Ocak 2020 21:40

İçişleri Bakanlığı: 5 terörist teslim oldu

İçişleri Bakanlığı, yürütülen ikna çalışmaları sonucu 5 teröristin Habur Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine teslim olduğunu bildirdi.

İçişleri Bakanlığı: 5 terörist teslim oldu
habur sınır kapısı,pkk,terörist

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı’nın ikna çalışmaları sonucu 5 terörist daha Şırnak Habur Sınır Kapısı’nda güvenlik güçlerine teslim oldu

Terörle mücadeleye yönelik yürütülen başarılı  operasyonlar terör örgütünde çözülmeyi hızlandırdı. Operasyonlara bir de ailelerin desteği ile yürütülen ikna çalışmaları da   eklenince teslim olmalar son yılların en üst seviyesine çıktı. 

Bu kapsamda bugün, PKK/KCK terör örgütüne mensup 5 terörist daha  Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığının ikna çalışması  sonucu,  Şırnak Habur Sınır Kapısı’nda  güvenlik güçlerine teslim oldu.

Böylelikle 2020 yılının ilk iki haftasında terör örgütünden sadece ikna yoluyla teslim olan terörist sayısı 13’e yükseldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...