Tgrt Haber
21 Ekim 2021 15:05

Son dakika! İçişleri Bakanlığı acı haberi duyurdu: Burak Tortumlu şehit oldu

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı'nca yapılan açıklamada, Eren-7 Operasyonu esnasında yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu'nun kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu bildirildi.

Son dakika! İçişleri Bakanlığı acı haberi duyurdu: Burak Tortumlu şehit oldu
içişleri bakanlığı,şehit,burak tortumlu

Bakanlıktan yapılan açıklamada, 2 teröristin ölü olarak ele geçirilidiği Tunceli'deki Eren-7 Operasyonu kapsamında, Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu'nun şehit düştüğü duyuruldu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Tunceli’de Eren- 7 Operasyonu’nda; 1 Jandarma Uzman Çavuşumuz Burak Tortumlu ağır yaralanmış, helikopter ile bölgeden alınarak Erzincan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Şehit olmuştur."

"Şehidimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun."

2 TERÖRİST ÖLÜ OLARAK ELE GEÇİRİLDİ

"Operasyonda çıkan çatışmada jandarma personelimizi de şehit eden Gri kategorideki Kurtay Şerzan kod adlı Hayrettin Güneş adlı terörist dahil 2 terörist ölü olarak ele geçirilmiştir"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...