Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Eylül 2021 16:16

Son dakika! İçişleri Bakanlığı ikna yoluyla teslim olan terörist sayısını açıkladı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, 1 örgüt mensubunun daha ikna yoluyla güvenlik güçlerine teslim olduğunu ve böylece 2021 yılında ikna yoluyla teslim olan terörist sayısının 146 olduğunu duyurdu.

Son dakika! İçişleri Bakanlığı ikna yoluyla teslim olan terörist sayısını açıkladı
terörist,içişleri bakanlığı,pkk,terör

İçişleri Bakanlığı yetkililerince yapılan açıklamada, ikna çalışmaları sonucunda PKK terör örgütünden kaçan 1 terör örgütü mensubunun daha güvenlik güçlerine teslim olduğu bilgisi kamuoyuyla paylaşıldı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 1 terör örgütü mensubu daha bugün güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olan örgüt mensubunun 2013 yılında terör örgütüne katıldığı ve Suriye'de faaliyet yürüttüğü tespit edildi. Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda; 2021 yılında teslim olan örgüt mensubu sayısı 146’ya yükseldi. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...