Tgrt Haber
15 Ocak 2021 18:25

İçişleri'nden ek kısıtlama genelgesi

İçişleri Bakanlığından 81 İl valiliğine gönderilen ek genelgeye göre hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacakların kapsamı genişletildi.

İçişleri'nden ek kısıtlama genelgesi
koronavirüs,içişleri bakanlığı,,corona virüs,,covid 19,,kısıtlama,

İçişleri Bakanlığından 81 İl valiliğine gönderilen ek genelgeye göre hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacaklar belli oldu

 

ARAÇ MUAYENE İSTASYONLARINA MUAFİYET
Aaraç muayene istasyonlarında çalışan personel ile randevusu bulunan taşıt sahipleri, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacak.

EBA TV ÇALIŞANLARINA KISITLAMA YOK
İçişleri Bakanlığınca Milli Eğitim Bakanlığı EBA Lise TV MTAL ve EBA platformunda yayınlanmak üzere uzaktan eğitim video çekimi, kurgu ve montaj faaliyetlerinde görevli personel de sokağa çıkma kısıtlamalarında istisna kapsamına alındı.

DİREKSİYON SINAVLARI DA MUAFİYET KAPSAMINDA
Zorunlu olan direksiyon eğitim sınavları ile diğer teorik ve uygulama sınavlarında görev alan komisyon görevlileri, usta öğreticiler ve bu sınavlara girecek kursiyerler de sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...