Tgrt Haber
12 Ocak 2015 08:00

İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri

İstanbul ile Bursa Deniz Otobüsleri'nin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri
ido, İstanbul Deniz Otobüsleri,

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 08.00 Bursa-Armutlu-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy ve 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılmayacak.
BUDO'dan sefer iptalleri
Bu arada, Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) bazı seferleri de olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden (BURULAŞ) yapılan açıklamaya göre, 07.00'deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş) deniz otobüsü seferi, olumsuz hava şartları nedeniyle gerçekleştirilemedi.  Ayrıca, 08.00'deki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya), 09.00'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş), 09.30'daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Kabataş) ile 10.45'teki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya) seferleri, elverişsiz hava koşulları nedeniyle programdan kaldırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...