Tgrt Haber
15 Ekim 2019 10:04

İHA muhabiri büyük tehlike atlattı

Barış Pınarı Harekatı başladığından itibaren İHA muhabirleri kendilerini tehlikeye atarak an be an operasyonun detaylarını bizlerle paylaşmaya devam ediyor. İHA muhabiri Refik Fidan'ın dün gece kaldığı otele havan topu isabet etti. O dehşet dakikalarını muhabirimiz böyle anlattı.

İHA muhabiri büyük tehlike atlattı
iha

Barış Pınarı Harekatı'nın 7. günün de muhabirlerimiz canlarını tehlikeye atarak sınırın sıfır noktasından bize bilgiler aktarmaya devam ediyor. Dün yaklaşık 12 saat içerisinde Ceylanpınar ilçesine 80 tane havan mermisi ve roket düştü. Onlardan bir tanesi de doktorların ve basın mensuplarının kaldığı odaya isabet ederek,  İHA muhabirlerimize büyük tehlike yaşattı.

İHA muhabiri büyük tehlike atlattı

İHA muhabiri Refik Fidan o anları anlattı:

'Dün yaklaşık 12 saat içerisinde Ceylanpınar'ı ilçesine 80 tane havan mermisi ve roket düştü. İşte onlardan bir taneside hem doktorların hemde basın mensuplarının kaldığı odaya isabet etti. Bu şekilde kocaman bir delik oluştu. Güvenlik nedeniyle kesinlikle bulunduğumuz konumu söylemiyoruz ve söylemek istemiyoruz. Fakat terör örgütü bir taraftan sivilleride hedef almaya devam ediyor. Peşpeşe roketler ve havan mermileri Rasulayn'ın 10- 15 km uzağından atılıyor. Çok şükür burada patlamaması çok büyük bir facianında önüne geçti. Havan mermisi odanın içerisine düştü ' ifadelerini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...