Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Haziran 2022 14:12 - Güncelleme : 04 Haziran 2022 19:57

Çirkin saldırı: İha muhabirinin de aralarında olduğu gazetecileri tekme tokat dövdüler

Başakşehir Kayabaşı'nda bir işçinin hayatını kaybettiği inşaat alanındaki göçüğü görüntülemeye çalışan basın mensupları, işçilerin saldırısına uğradı. İşçilerin, tekme tokat dövdüğü İhlas Haber Ajansı muhabiri yaralandı.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
başakşehir,muhabir

Başakşehir Kayabaşı'nda bulunan inşaat alanında kazı çalışmaları sırasında meydana gelen göçükte geçtiğimiz gün 1 işçi hayatını kaybetti. Basın mensupları, bölgeye ulaştığında olayı görüntülemeye başladı. Fakat polis izniyle göçüğün meydana geldiği alanın yakınında çekim yapan basın mensupları, işçiler tarafından oradan çıkarıldı. Basın mensupları dışarıdan çekim yapmaya devam etti. Ancak bu sırada işçilerin tepkisi devam etti.

Çirkin saldırı: İha muhabirinin de aralarında olduğu gazetecileri tekme tokat dövdüler

Basın mensupları dışarıdan çekim yapmak istediği sırada 10 kişilik bir işçi grubu gazetecilere saldırdı ve gazetecilerin görüntü çekmek için kullandıkları cep telefonlarını almaya çalıştı. Aralarında İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirinin de bulunduğu gazeteciler, işçiler tarafından darp edildi. Tekme tokat dövülen İHA muhabiri yere düştü.

Çirkin saldırı: İha muhabirinin de aralarında olduğu gazetecileri tekme tokat dövdüler

Darp edilen gazeteci hafif şekilde yaralanırken, telefonları da hasar gördü. Yoldan geçen sürücülerle akaryakıt istasyonu görevlileri olaya müdahale etti. O sırada inşaat alanına gelen, şantiye şefi olduğu iddia edilen bir kişi de saldırgan işçileri oradan uzaklaştırdı. Yaralanan 3 gazeteci, saldırgan işçilerden şikayetçi oldu.

İHA Muhabiri Medeni Topaloğlu o anları şöyle anlattı:

Yüzüme vurdu biri yumruğu. Kendimi korumak için bir tekme attım ama başka birisi karnıma vurdu. Karnıma vurmasıyla yere serilmem bir oldu. Bir kişi onları kışkırtıyor niye çekiyorsunuz diye. Hakaret ve küfür etmeye başladılar. Siz ne yaparsanız yapın çekim yaptırmayacağız dediler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...