Tgrt Haber
23 Haziran 2021 16:05

İHA muhabirine çirkin saldırıda 4 şüpheliden 1'i tutuklandı

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın çiftliğindeki kaçak yapıların yıkımını görüntülemek isteyen İhlas Haber Ajansı muhabirini darp eden 4 kişiden 3’ü adli kontrol şartı ile serbest kalırken 1 kişi ise tutuklandı. Adliyeden koşarak kaçmaya çalışan saldırganlar, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına gülerek cevap verdi.

İHA muhabirine çirkin saldırıda 4 şüpheliden 1'i tutuklandı
İHA,Muhabir,Saldırı,Darp

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde İYİ Parti Lütfü Türkkan’a ait çiftlikteki kaçak yapıların yıkımını haberleştirmek isteyen İhlas Haber Ajansı muhabiri Mustafa Uslu’yu darp eden ve gözaltına alınan 4 şüpheli sabah saatlerinde Gebze Adliyesine sevk edildi. 2. Sulh Ceza Hakimliğinde sorguları tamamlanan 4 kişiden 3’ü adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken 1 kişi ise tutuklandı.

PİŞKİN PİŞKİN GÜLDÜRLER

Basın mensupları tarafından görüntülenmemek için adliyeden koşarak kaçamaya çalışan ve Milletvekili Türkkan’ın adamları oldukları öğrenilen 3 kişi, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına gülerek cevap verdiler. Adliye önünde ara yollara koşarak kaçan 2 kişi gözden kaybolurken, bir kişi ise kendisini bekleyen özel bir araca hızla binerek adliyeden uzaklaştı.

SALDIRGANLARDAN BİRİ TÜRKKAN'IN YEĞENİ ÇIKTI

İhlas Haber Ajansı muhabirini darp eden ve tutuklanan 4 saldırgandan birinin İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın yeğeni olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...