Tgrt Haber
20 Ocak 2022 15:37

İHA muhabirini arayan define avcısından ilginç savunma

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde tarihi Bininler Mağaraları mevkiinde kaçak kazı ihbarı alan jandarma ekipleri harekete geçti. İHA muhabirini telefonla arayan define avcısı ilginç itirafta bulundu.

İHA muhabirini arayan define avcısından ilginç savunma
Afyonkarahisar,İHA Muhabiri,define avcısı,jandarma

18 Ocak Salı günü Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde tarihi Bininler Mağaraları mevkiinde kaçak kazı ihbarı alındı. İhbarı alan jandarma ekibi bölgede geniş çaplı inceleme başlattı. 

Ekipler bir hayvan ağılı çevresinde kaçak kazı yapan O.Ç., M.Ç., V.K., N.Ç., E.A. ve L.K isimli şahısları suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Olay yerinde ekipler ayrıca kazıda kullanılan 2 adet delici matkap, keser, kürek, kazma, jeneratör ve kablolar ele geçirdi. 

SERBEST BIRAKILDI

Yakalanan şahıslar işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, ifadelerinin ardından serbest bırakıldıkları belirtildi.

‘PİKNİK YAPMAYA GİTTİM’

Öte yandan, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirini telefon ile arayan ve ismini vermek istemeyen bir şahıs, haberin yayınlanmamasını isteyerek, eksi 10 derecelik soğuk havaya rağmen ‘ben oraya piknik yapmaya gittim’ sözleriyle kendisini savunması ise akıllara durgunluk verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...