Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ağustos 2015 10:47

İhbar ettiği kardeşinin çöp evini temizledi

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bir temizlik işçisi, ihbar ettiği kız kardeşinin çöp evini temizledi.

İhbar ettiği kardeşinin çöp evini temizledi
bursa, çöp ev, kardeş, osmangazi

Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanı Nurettin Ç., çöp biriktiren kız kardeşini defalarca ikaz etmesine rağmen başaralı olamayınca çareyi ihbar etmekte buldu. Hüdavendigar Mahallesi'ndeki çöp eve belediye temizlik görevlileri ve zabıta ekipleriyle gelen Nurettin Ç., kız kardeşinin yaşadığı çöp evi mesai arkadaşlarıyla birlikte temizledi.
Mahalle Muhtarı Mustafa Pala, çöp evin sahibi Nurcan Ç.'yi, "Sana yenisini alacağım, at bunları. Buraya bir masa koyalım, otur bahçende çayını iç. Bunlar senin gibi güzel bir kıza yakışır mı" diyerek ikna etmeye çalıştı. Muhtarın ve abisi Nurettin Ç.'nin ısrarları ile güçlükle ikna edilen Nurcan Ç., sonunda evdeki eşyaların atılmasına müsaade etti.
Nurcan Ç.'nin 10 yıla yakın süredir çöp biriktirdiğini belirten Pala, "Ev temizlendikten sonra hayırsever bir vatandaş tadilat yaptıracak. Bu temizlikten sonra daha iyi olacağını düşünüyorum. Mahallemiz adına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Bir mahalle sakini ise çöp evin daha evvel de temizlendiğini, ancak temizlik işçileri gittikten sonra Nurcan Ç.'nin atılan eşyaları yine eve taşıdığını söyledi. Mahallelinin ve temizlik görevlisi ağabeyin ihbarı ile gelinen ev, temizlik görevlilerinin saatler süren çalışmalarıyla boşaltıldı. İki kamyon dolusu çöp çıkan ev daha sonra belediye görevlilerince ilaçlandı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...