Tgrt Haber
03 Ocak 2014 10:18

İHH'dan 'Suriye'ye bin TIR'lık yardım filosu' kampanyası

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı, Suriye'ye bin TIR'lık yardım filosu çıkarmak için kış mevsimi boyunca sürecek yeni bir kampanya başlattı.

İHH'dan 'Suriye'ye bin TIR'lık yardım filosu' kampanyası
insan hak ve hürriyetleri insani yardım vakfı, ihh, suriye'ye yardım kampanyası,

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı'ndan yapılan açıklamada, kamuoyunun malumu olduğu üzere geçen günlerde asılsız birtakım iddialarla vakfa dönük karalama teşebbüsü yaşandığı hatırlatıldı. Bazı çevrelerin, siyonist güçlerin talimatına uyarcasına hiçbir somut bilgi ve belgeye dayandırmaksızın, İHH'ya ait bir yardım tırında silah ve mühimmat bulunduğuna ilişkin yalan haber servis ettiği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Emperyalist ve siyonist güçlerin taşeronları tarafından bu şekilde vakfımızın yardım faaliyetlerine darbe vurulmak istendiği açıktır. Ancak asılsız haberlerin yayınlanmasından 1 saat gibi kısa bir süre sonra kolluk kuvvetlerinin ve resmi makamların tespitleriyle haberde yer alan asılsız iddiaların doğru olmadığı ortaya çıkmıştır. Bu şekilde karanlık güçlerin içerideki taşeronlarınca gerçekleştirilmeye çalışılan bu iftira kampanyası sonuçsuz kalmış ve kirli oyun bozulmuştur. Bu yalan haberlerin zorda kalmış komşularımız olan Suriye halkına yapılan yardım çalışmalarına olumsuz etki etmediğini özellikle belirtmek istiyoruz. Bu saldırılar bizlere yeni ve daha büyük yardım çalışmaları için azim katmıştır. Katliama uğrayan, aç ve açıkta kalan milyonlarca kardeşimiz için daha çok çalışacağız. Bu doğrultuda, karalama teşebbüsüne göğüs geren vakfımız ve gönüllülerimiz, karanlık güçlerin saldırılarına inat, yardıma muhtaç milyonlarca Suriyeli kardeşimize ulaştırmak üzere kış mevsimi sonuna kadar en az bin tır daha yardım gönderme kararı almıştır. Tüm vicdan sahiplerini bu büyük iyilik seferberliğine davet ediyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...