Tgrt Haber
11 Şubat 2015 10:44

İhlas Vakfı 40 yaşında

İhlas Vakfı'nın kuruluşunun 40.yılında vakfın İstanbul Bahçelievler’deki kampüsünde bir program gerçekleştirildi.

İhlas Vakfı 40 yaşında
ihlas vakfı,ihlas vakfı 40. yılı,enver ören,ahmet mücahid ören,İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı

İhlas Vakfı'nın kuruluşunun 40.yılı programına katılanlar arasında İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören de vardı. ‘İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır’ sözü ile hem Türkiye genelinde hem de yurt dışında eğitim hizmeti veren İhlas Vakfı 40 yaşında. Kuruluş yıl döneminde İhlas camiası vakıfın Bahçelievler kampüsünde bir araya geldi. Yemekler yendi sohbetler edildi. Gecenin açılış konuşmasını İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Okyay yaptı. Okyay İhlas Vakfı’nın dünden bugüne verdiği hizmetlerden bahsetti.

Geceye katılanlar arasında İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören de vardı. 40.yılında İhlas Vakfı programına Bitlis Valisi Orhan Öztürk'de katıldı. İhlas Vakfı’nın kurucu üyelerinden merhum Enver Ören de düzenlenen gecede unutulmadı. Programda Enver Ören'in hayatını anlatan kısa film gösterildi. Ören'in dostları ve yetiştirdiği kişiler salonda duygu dolu anlar yaşadı. Gecenin sonunda İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören İhlas Vakfı’na uzun yıllar hizmet eden kişilere plaket verdi...

İhlas Vakfı 40 yaşında

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...