Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 May 2015 17:28

İhlas Vakfı’ndan muhteşem ödül töreni

2014 yılı Gençlik ve Spor Bakanlığı Destek programı kapsamında İhlas Vakfı tarafından düzenlenen Aslını Arayan Gençlik Projesi yapılan törenle tamamlandı.

İhlas Vakfı’ndan muhteşem ödül töreni
ihlas vakfı,

Proje kapsamında futbol ve basketbol turnuvalarının yanı sıra önemli merkezlere ziyaretlerin yapıldığı organizasyon için İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü Konferans Salonu’nda kapanış töreni düzenlendi.
Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın renk kattığı programda proje boyunca yapılan aktivitelerin yer aldığı video gösterileri yayınlandı. İhlas Vakfı Bahçelievler Yurdu’nda kalan tüm öğrencilerin katıldığı projede düzenlenen futbol turnuvasına 28 takım katılırken basketbol turnuvasına ise 14 takım katıldı.
Düzenlenen müsabakalar sonucunda futbolda Yozgat Spor, basketbolda ise Patronlar Kulübü şampiyonluğa ulaştı. Programın sonunda yapılan ödül töreninde şampiyon olan takımların oyuncularına birer kol saati, madalya ve katılım belgesi verildi.
Programda konuşan Bahçelievler Yurt Müdürü ve Proje Koordinatörü Osman Gül, projenin düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanlığına şükranlarını sundu. Bakan Akif Çağatay Kılıç’ın projelere verdiği destekten dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Gül ayrıca Daire Başkanı Mehmet Bulut ve projede Sorumlusu Erol Taş’a teşekkürü bir borç bildiklerini ifade etti. Yeni projeler için çalıştıklarını belirten Gül, bu projeler içinde yine bakanlıktan destek beklediklerini vurguladı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...