Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Aralık 2017 17:58

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan olmaz iken, iki otomobilde de maddi hasar meydana geldi.

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı
iki otomobil,kafa kafaya

Edinilen bilgilere göre, Akyazı ilçesi D-100 karayolu Kızılcıkorman mevkiinde, Hendek’ten Adapazarı istikametinde giden Emre B. idaresindeki 54 B 6030 plakalı otomobil önüne çıkan araca çarpmamak için manevra yapınca karşı şeride geçti. Kontrolden çıkan otomobil, Adapazarı Hendek istikametinde giden Pirağa T. hakimiyetindeki 54 BZ 462 plakalı kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, olay yerine 112 ve itfaiye ekiplerini çağırdı. Meydana gelen kazada yaralanan olmazken, her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Otomobilden savrulan parçalar, D100 karayolu trafiğini kısa süreliğine durma noktasına getirdi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...