Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ağustos 2015 15:27

İki polisi PKK'nın suikast timi şehit etmiş

İki polis memurunu şehit eden iki teröristin PKK'nın infaz ve suikastler için özel eğitim verdiği elemanları olduğu belirlendi.

İki polisi PKK'nın suikast timi şehit etmiş
polis şehit, Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehit,

AA muhabirinin yetkililerden aldığı bilgiye göre, 31 Temmuz'da Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğüne saldıran grubun, terör örgütünün Amanos Dağları'ndaki elemanları olduğu tespit edildi.
4 kişi oldukları ve saldırıdan bir gün önce ilçede kaldıkları değerlendirilen teröristlerin, örgütün infaz ve suikastler için özel eğitim verdiği elemanları olduğu ortaya çıktı.
Teröristlerin, saldırı için emniyet binasına sızma yönteminin, Ortadoğu'da etkin olan istihbarat teşkilatının elemanlarının kullandığı metotlara benzediği, yanlarındaki mühimmatın bir kısmını emniyet müdürlüğünün yakınındaki menfeze bıraktıkları ve cep telefonu kullanmadıkları belirlendi.
Etkisiz hale getirilen iki teröristteki kar maskesi ve eldivenlerden, saldırganların polisleri iz bırakmadan şehit ederek kaçmayı planladığı anlaşıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...