Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ocak 2018 17:36

İlköğretim oklunda çıkan yangın korkuttu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir ortaokulda elektrik panosundan çıktığı tahmin edilen yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yangın sırasında sınıfta öğrenci bulunmazken, binadaki diğer öğrenciler yangından etkilenmeden dışarı çıkarıldı.

İlköğretim oklunda çıkan yangın korkuttu
antalya,,okul,,yangın,

Edinilen bilgiye göre, Manavgat Sarılar Mahallesi'nde bulunan ve 4 Nisan 2012’de Hakkari'nin Şemdinli ilçesi sınır bölgesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı grup arasında çıkan çatışmada şehit olan Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak'ın adını taşıyan Sarılar Ahmet Ozan Şarlak Orta Okulunda yangın çıktı. Okul bahçesinde bulunan B Blokta 7'nci sınıfların eğitim gördüğü sınıfta çıkan yangın kısa sürede diğer sınıfların da duman altında kalmasına neden olurken hafta sonu kurs alan öğrenciler hızlıca tahliye edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile yangın diğer sınıflara ulaşmadan kontrol altına alındı. Yangının çıktığı sınıf tamamen kullanılamaz hale geldi. B Blokta bulunan diğer sınıfların da duman ve isten zarar gördüğü öğrenildi. Yangını öğrenci, öğretmen ve vatandaşlar yağmur altında endişe içerisinde izledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...