Tgrt Haber
07 May 2022 19:06 - Güncelleme : 07 May 2022 21:07

Son dakika! Ekrem İmamoğlu'ndan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 'iktidarlı' cevap

Son dakika haberi: İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisine yönelik sert eleştirilerine aynı tonda cevap verdi. Twitter hesabından açıklama yapan İmamoğlu, kendisinin Koç ailesinin projesi olduğu yönündeki komployu yıktığı için teşekkür edip, "İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Ekrem İmamoğlu'ndan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 'iktidarlı' cevap

Son günlerde Karadeniz ziyareti sırasında gazetecilerle birlikte otobüste çektirdiği fotoğraf nedeniyle kendi seçmenleri tarafından eleştiri yağmuruna tutulan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu defa Fenerbahçe camiasıyla karşı karşıya geldi.

Koyu Trabzonsporluluğuyla bilinen, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar ile buluşmasına bordo mavili kravatla katılan Ekrem İmamoğlu, Dündar'a hediye ettiği Özkan Sümer'i anlatan 'Ufuk Çizgisindeki Adam' kitabındaki ifadeler nedeniyle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un tepkisini çekmişti. 

Ancak Ali Koç'un sözlerine Ekrem İmamoğlu'ndan 'iktidar' göndermeli cevap geldi. İmamoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Koç Grubu YK BV. Ali Koç’un açıklamasını dinledim. “İmamoğlu Koç Ailesi’nin Projesidir” komplosunu yıktığı için teşekkürler. İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe’nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç Ailesi’ne zarar vermemesi dileğiyle…"

Son dakika! Ekrem İmamoğlu'ndan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 'iktidarlı' cevap

ALİ KOÇ NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kulübün yüksek divan kurulu toplantısında, " Trabzon'dan gelen bazı insanların enteresan özellikleri var, Milli Takım bizim stadımıza gelir, hocası (Şenol Güneş) bordo-mavi kravatla gelir. Şehrin belediye başkanı ( Ekrem İmamoğlu ) Divan Kurulu Başkanımızı ziyarete gelir, bordo-mavi kravatla. Ya kime ne anlatıyorsunuz!

"UMARIM HANGİ ŞEHRİ YÖNETTİĞİNİ HATIRLATMA GÜNLERİ GELMEZ"

Bir de utanmadan, o kitabında içende yazanları bilmiyordum, eminim sayın başkan (Uğur Dündar) da bilmiyordu… Bize ağır hakaretler ifade eden kitabı hassasiyetsizliğini yapar. Umarım Fenerbahçelilerin, Ekrem İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez. Uğur Bey forma verdi, ben olsam vermezdim. Ancak niyeti kötü değildi. Ziyaretçisinin niyeti kötüydü. Korka korka Türk futbolu bugünlere geldi. Yarın bir gün benim başıma ne gelir bilmiyorum. Ama susarsam da aynada kendime bakamayacağımı biliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...