Tgrt Haber
13 Mart 2019 22:36

Instagram ve Facebook'a erişim sorunu | İnstagram'a neden girilmiyor? Facebook'a neden girilmiyor? Çöktü mü?

Instagram ve Facebook'a erişim sorunu | İnstagram'a neden girilmiyor? Facebook'a neden girilmiyor? Çöktü mü? İnstagram ve Facebook çöktü mü? İnstagram erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar İnstagram profiline girdiklerinde akış yenilenemedi sorunuyla karşılaşıyor. Kullanıcılar internetten "İnstagram çöktü mü" diye aramalar yapıyor. Ayrıca Facebook'ta da kullanıcılar fotoğraf yükleme sorunuyla karşılaşıyor. Yaşanan bu erişim sorunlarının ardından Facebook,Twitter'dan yaptığı açıklamada "Sorunu en kısa zamanda çözmek için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Instagram ve Facebook'a erişim sorunu | İnstagram'a neden girilmiyor? Facebook'a neden girilmiyor? Çöktü mü?
facebook,instagram,facebook çöktü mü?,facebook ve instagram

Dünyaca ünlü fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram'a bir süredir erişim sağlanamıyor. Kullanıcılar İnstagram ve Facebook'a erişimde sorun yaşıyor. İnstagram'a neden girilmiyor? Facebook'a neden girilmiyor? Çöktü mü?

Kullanıcılar İnstagram profiline girdiklerinde akış yenilenemedi sorunuyla karşılaşıyor.

Kullanıcılar tepkilerini bir diğer sosyal medya aracı Twitter üzerinden dile getiriyor.

Facebook'ta da sorun
Kullanıcılar, sosyal medya platformu Facebook'a da erişim sıkıntısı yaşıyor. Facebook'ta kullanıcılar fotoğraf yükleme ve paylaşım sorunuyla karşı karşıya kalıyor.

Facebook'tan açıklama
Facebook erişim sorununa ilişkin Twitter'dan açıklama yaptı. Facebook açıklamasında "Bazı kullanıcılarımızın Facebook uygulama ailesine erişim sorunu yaşadığının farkındayız. Sorunu en kısa zamanda çözmek için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

"Facebook'taki sorun global"
Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Facebook'taki erişim sorununun global seviyede olduğunu açıkladı. Sayan, yaptığı açıklamada "Facebook, Instagram ve Whatsapp servislerinde global seviyede sorunlar yaşanmakta olup, ülkemizde de kısmen hissedilmektedir. Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi ekiplerimiz siber olayları ve hizmet sürekliliğini 7/24 takip etmektedir." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...