Tgrt Haber
10 Ocak 2022 12:33

İntihar eden hemşire Batuhan Yiğit'in babası ilk kez konuştu: Bıraktığı mektupta bize...

Arkadaşlarının yanına gitmek için evden ayrıldıktan sonra 5 gün boyunca kayıp olarak aranan ve dere yatağında ölü bulunan Batuhan Yiğit'in babası ilk kez konuştu. Ataması İstanbul'a yapılan Yiğit'in babası Erkan Yiğit, evde herhangi bir sıkıntılarının olmadığını ve Batuhan'ın derslerinde çok başarılı olduğunu anlattı.

İntihar eden hemşire Batuhan Yiğit'in babası ilk kez konuştu: Bıraktığı mektupta bize...
batuhan yiğit,,hemşire,,inithar,,tehdit,

Denizli'de ataması yapıldıktan sonra 'Arkadaşlarımın yanına gidiyorum' diyerek evden çıkan ve bir daha dönmeyen Batuhan Yiğit'in ölü olarak bulunmasının ardından umutla bekleyen herkes hüzne boğuldu.. 23 yaşındaki hemşirenin ailesinin bir televizyon programında oğullarını aramasının ardından intihar ettiği ortaya çıkan Yiğit'in tehdit edildiği iddialarının ardından ilk açıklama babasından geldi. 

'KIZ ARKADAŞINA SÖYLERİM' TEHDİDİ

Kaybolmasının ardından ailesinin bir televizyon programı aracılığıyla oğlunun bulunmasını istemesinin ardından ülke Bathan Yiğit'e kilitlenmişti. Herkes Batuhan'dan gelecek iyi bir haberi beklerken  İstanbul'da bir hastanede hemşire olarak göreve başlayacak olan 23 yaşındaki Batuhan Yiğit, arkadaşlarıyla buluşmak için evden çıkmasının ardından ölü bulundu.

Batuhan'ın ablası Buket Yiğit ise kardeşinin ölü bulunmasının ardından onunla olan son konuşmasını anlattı. Son konuşmalarında Batuhan'ın biraz üzgün olduğunu ve Kemal isimli bir arkadaşıyla aralarının bozuk olduğunu söyleyen abla, Batuhan'ın Kemal'e bir sırrını söylediğini, Kemal'in ise genç hemşireyi, sırrını kız arkadaşına söylemekle tehdit ettiğini aktardı. Abla Buket, sırrın ne olduğunu kardeşinin kendisine de anlatmadığını söyledi.

BABA YİĞİT'TEN İLK AÇIKLAMA

Sabah'ın haberine göre, olayın ardından ilk kez konuşan baba Erkan Yiğit ise, evde maddi ve manevi bir sıkıntıları olmadığını, üstelik Batuhan'ın derslerinde de başarılı bir öğrenci olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

İntihar eden hemşire Batuhan Yiğit'in babası ilk kez konuştu: Bıraktığı mektupta bize...
Kaybolan Batuhan için arama çalışması başlatan ekipler, 5 gün sonra gencin cansız bedenine ulaştı.

"Evde herhangi bir sıkıntımız yoktu, maddi veya manevi gayet iyi durumdaydık. Çok başarılı bir öğrenciydi, üstten ders alarak üniversiteyi bitirdi. Hatta ayriyetten veterinerlik okuyordu.

Ataması olmuştu, İstanbul'a gidecekti, ama ne oldu biz de bilmiyoruz.

O kadar detaylı bir şey söylemediler, şu an araştırılıyor, 3-4 ay sürer dediler. Bıraktığı mektupta bize bir şey yazmamış.

Zaten 3-4 satır bir şey yazmış. Tehdit edildiğine dair bir bilgim yok, zaten kapalı bir çocuktu. Biz de olayın araştırılıp, çözelmesini istiyoruz..."

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...