Tgrt Haber
09 Ocak 2022 11:28

Yeni atanan hemşire intiharıyla hüzne boğmuştu: Batuhan Yiğit'in son konuşması ortaya çıktı

Ailesinin katıldığı bir televizyon programında kayıp olarak günlerce aranan ve sonra ölü bulunan Batuhan Yiğit hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Yeni atanan ve arkadaşlarının yanına gittiğini söyleyerek intihar eden hemşire Yiğit'in tehdit edildiği öne sürüldü.

Yeni atanan hemşire intiharıyla hüzne boğmuştu: Batuhan Yiğit'in son konuşması ortaya çıktı
batuhan yiğit,hemşire,intihar,tehdit,sır

Denizli'de geçtiğimiz günlerde ataması yapıldıktan sonra 'Arkadaşlarımın yanına gidiyorum' diyerek evden çıkan ve bir daha dönmeyen Batuhan Yiğit'in ölü olarak bulunması tüm Türkiye'yi derinden sarstı. 23 yaşındaki hemşirenin ailesinin bir televizyon programında oğullarını aramasının ardından intihar ettiği ortaya çıkan Yiğit'in tehdit edildiği öne sürüldü. 

SON KONUŞMASI ORTAYA ÇIKTI

Kaybolmasının ardından ailesinin bir televizyon programı aracılığıyla oğlunun bulunmasını istemesinin ardından ülke Bathan Yiğit'e kilitlenmişti. Herkes Batuhan'dan gelecek iyi bir haberi beklerken  İstanbul'da bir hastanede hemşire olarak göreve başlayacak olan 23 yaşındaki Batuhan Yiğit, arkadaşlarıyla buluşmak için evden çıkmasının ardından ölü bulundu. Bir daha eve dönmeyen ve kaybolmasından 5 gün sonra, cesedi dere yatağında bulunan Yiğit'in son konuşmaları ortaya çıktı.

ARKADAŞINA SIRRINI VERMİŞ

 Abla Buket Yiğit, kardeşi ile son konuştuğunda Batuhan'ın üzgün olduğunu söyledi. Abla Yiğit, son konuşmalarını ekranlarda şu ifadelerle anlattı:

"En son konuştuğumuzda biraz üzgün gibiydi. Neden üzgün olduğunu sorduğumda üniversiteden Kemal diye bir arkadaşıyla aralarının bozuk olduğunu ve ona bir sırrını verdiğini söyledi. Ama Kemal de Batuhan'a sırrını kız arkadaşına söylerim diye tehdit etmiş. O yüzden bundan sonra kimseye sırrımı vermeyeceğim demişti. Ben o sırrın ne olduğunu sorduğumda bana da anlatmak istemedi."

Güvenlik güçleri tarafından geniş bir çalışma ile aranan Batuhan Yiğit, kaybolmasının üzerinden 5 gün geçtikten sonra Pamukkale ilçesi Aktepe Mahallesi’nde bulunan 100. Yıl Atatürk Ormanının içerisinden geçen dere yatağında ölü olarak bulunmuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...