Tgrt Haber
16 Ekim 2021 10:35

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kaplan ve Pençe Şimşek bölgelerinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist, ateş destek vasıtaları ve ATAK helikopterleri ile etkisiz hâle getirildi.

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü
ırak,terör,pkk,terörist

Son dakika haberi Terör örgütüne bir darbe daha vuruldu.. Kuzey Irak’ta Pençe Kaplan ve Pençe Şimşek bölgelerinde 4 PKK’lı terörist, ateş destek vasıtaları ve ATAK helikopterleri ile etkisiz hâle getirildi.

Mehmetçiğin terörle mücadelesi etkili ve kararlı şekilde sürüyor. Hem yurt içinde hem de sınır ötesinde teröristlere göz açtırılmıyor. Son olarak kuzey Irak’ta Pençe Kaplan ve Pençe Şimşek bölgelerinde 4 PKK’lı terörist tespit edildi. Teröristler için hemen operasyon düzenlendi. 4 PKK’lı terörist, ateş destek vasıtaları ve ATAK helikopterleri ile öldürüldü.

Öte yandan Milli Savunma Bakanlığının dün yaptığı açıklamada Irak’ın kuzeyinde son 2 günde terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonlar sonucu 13 teröristin öldürüldüğünü açıklamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...