Tgrt Haber
11 Ocak 2019 19:58

Irak'ın kuzeyine hava harekatı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Irak'ın kuzeyinde yapılan hava operasyonunda Türk jetleri bölücü terör örgütü hedeflerini imha etti.

Irak'ın kuzeyine hava harekatı
ırak,operasyon,milli savunma bakanlığı,pkk,terör,terör örgütü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak'ın kuzeyi Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerine düzenlediği hava harekatlarında bölücü terör örgütü tarafından silah mevzii, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edildi.

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından Irak'ın kuzeyi Zap ve Avaşin bölgelerine hava harekatları düzenlendiği açıklandı. Harakat neticesinde teröristlere ait silah mevzii, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edildi.

Bakanlığın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Irak kuzeyi Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerine 11 Ocak 2019'da düzenlenen hava harekâtları neticesinde, bölücü terör örgütü tarafından silah mevzii, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Irak'ın kuzeyine hava harekatı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...