Tgrt Haber
12 Ağustos 2021 23:38

Son dakika! Irak'tan acı haber: 1 asker şehit

Son dakika haberi: Irak'ın Musul kentindeki TSK üssüne PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı sonucu bir asker şehit oldu.

Son dakika! Irak'tan acı haber: 1 asker şehit
Son dakika,MSB,Asker,Şehit

Irak'ın kuzeyinden acı haber geldi.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde Pençe-Şimşek operasyon bölgesindeki bir Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) üssüne PKK'lı teröristler tarafından havan saldırısı düzenlendiğini duyurdu. MSB'nin açıklamasında "Saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Kahraman silah arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

Teröristlere anında karşılık verildiğini bildiren MSB, "Saldırıyı gerçekleştiren teröristlere derhâl karşılık verilmiş, ilk belirlemelere göre 3 terörist etkisiz hâle getirilmiştir. Bölgede operasyonlarımız sürmektedir" açıklamasını paylaştı.

ADIYAMAN'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Adıyaman’ın Besni ilçe nüfusuna kayıtlı, Mehmet ve Fatma Bali çiftinin 4 çocuğundan biri olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali’nin şehadet haberi Besni ilçesi Erdemoğlu Mahallesi'ndeki ailesine Kaymakam Nazlı Demir ve askeri erkan tarafından verildi. Acı haberi alan Bali ailesi sinir krizi geçirdi.

Son dakika! Irak'tan acı haber: 1 asker şehit

NİŞANLANIP OPERASYONA KATILDI

 Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali’nin baba ocağına Türk bayrakları asıldı. Bali'nin birkaç gün önce nişanlandıktan sonra ailesiyle vedalaşarak Pençe-Şimşek Operasyonu'na katıldığı öğrenildi.

BABASINI 1 YIL ÖNCE KAYBETTİ

Şehit Hakan Bali’nin babası olan ve diyaliz tedavisi gören Mehmet Bali’nin ise yaklaşık 1 yıl önce hayatını kaybettiği öğrenildi.

Son dakika! Irak'tan acı haber: 1 asker şehit

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...