Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Şubat 2020 12:23

İran Hava Yollarına ait bir uçak İranlıları götürmek üzere Esenboğa Havalimanına indi

Gelen son dakika haberine göre, İran Hava Yolları'na ait bir uçak İran vatandaşlarını ülkelerine götürmek üzere Esenboğa Havalimanı'na indi. Öte yandan dün Tahran-İstanbul seferini yapan uçağın Ankara’ya iniş yapmasının ardından yolcuların karantinadaki süreci devam ediyor.

İran Hava Yollarına ait bir uçak İranlıları götürmek üzere Esenboğa Havalimanına indi
iran

İran'ın başkenti Tahran'dan hareket eden ve İstanbul'a inmesi planlanan uçağın içindeki yolculardan bir kısmında öksürük ve boğaz ağrısı görülmesinin ardından uçak Ankara Esenboğa Havaalanı'na acil iniş yapmıştı. Havaalanında yapılan ilk kontrollerin ardından yolcular, Sağlık Bakanlığı tarafından görevlendirilen özel kıyafetli ve maskeli ekipler tarafından ambulanslarla Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilmişti. Karantina süreci 25 Şubat itibariyle başlayan yolcuların hastanedeki ikinci günü devam etti.

.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...